Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Sfeervolle accommodatie aan de kust!

Houdt u van zee, strand, duinen, natuur, dan is accommodatie Broekakkers ideaal. De accommodatie is rustig gelegen in Egmond-Binnen aan het eind van een doodlopende weg. Er is een groot sport- en speelveld aanwezig en voldoende parkeergelegenheid. Het verblijf is geschikt voor families, basisscholen, sportverenigingen. Onze accommodatie ligt dicht bij het strand en de duinen. Er is volop gelegenheid om te fietsen en te wandelen door de prachtige natuurgebieden. Ook ligt accommodatie Broekakkers nabij de historische stad Contact

Accommodatie

Onze accommodatie is gelegen in het bos en duinrijke gebied Egmond-binnen, nabij de prachtige historische kaasstad Alkmaar.

Onze accommodatie is geschikt voor 34 tot 60 personen. Onze accommodatie beschikt over een voor- en achterhuis. (kan ook apart worden gehuurd). Het achterhuis is rolstoelvriendelijk.

Accommodatie

Foto's

Wilt u zien hoe de accommodatie Broekakkers er uit ziet van binnen, buiten en de omgeving? 

De accommodatie ligt prachtig gelegen en ziet er van binnen sfeervol en ruim uit. Het is voorzien van een grote open haard en een ruime en compleet uitgeruste keuken.

Foto's

Tarieven

Onze tarieven zijn op basis van een weekend of een midweek. Wij hanteren gunstige tarieven en ook bieden wij leuke aanbiedingen

Wilt u een reservering maken dan kunt u contact opnemen. 

Tarieven

Beschikbaarheid

U kunt niet reserveren via de website omdat we graag uw wensen in kaart willen brengen en willen kijken hoe we uw verblijf zo prettig mogelijk kunnen maken. U kunt natuurlijk wel bekijken op welke momenten de accommodatie beschikbaar is. 

Wilt u reserveren, neem dan contact met ons op.

Beschikbaarheid

Faciliteiten

Accommodatie Broekakkers heeft vele verschillende faciliteiten. Veel faciliteiten zijn gratis & enkele tegen een kleine vergoeding. Uiteraard is er een tv, radio en gratis WIFI aanwezig. 
Faciliteiten

Aanbiedingen

Wij hebben altijd leuke aanbiedingen waar u gebruik van kunt maken. Wilt u weten wat de actuele aanbiedingen zijn? Bekijk deze dan bij aanbiedingen. Voor het vastleggen van een reservering kunt u contact opnemen met ons.  

Aanbiedingen

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren